VaniMeli - BEEHIVE BLANKET

As low as €39.80
In stock
SKU
vanimeliblanket
Dessa underbara mjuka filtar från VaniMeli är gjorda helt av det miljövänliga materialet Lyocell och passar både liten och stor. Filtarna, som är i stolek 75x75 cm, finns i tre olika färger som drar åt mjuka pasteller och passar lika bra i barnvagnen som till sängen hemma.

Dessa underbara filtar från VaniMeli är gjorda helt av det miljövänliga materialet Lyocell och passar både liten och stor.

Lyocell är ett miljövänligt material skapat av trämassa som kommer från hållbara trädplantager. Genom användningen av en sluten process möjliggörs återanvändning och tillvaratagande av upp till 99% av tillverkningsmaterialet.

Storlek: 75x75 cm

Färger: Seagrass, Grey Mist and Lotus


Om Vanimeli
VaniMeli AB är ett svenskt företag där antirasismen och alla människors lika värde ligger varmt om hjärtat! Rådjuret VaniMeli är i den Nordiska Björkskogens värld synonymt med en svensk pojke, och zebran AstoLuina, synonymt med en invandrande flicka. Deras olikheter blir grunden till en villkorslös vänskap där de genom lek och äventyr lär sig något nytt av varandra, varje dag! Följ deras resa och stöd projektet tillsammans med oss. “Alla är olika, men ändå lika. Det spelar ingen roll vart vi kommer ifrån!”

More Information
Age Premature
Featured Yes
Write Your Own Review
You're reviewing:VaniMeli - BEEHIVE BLANKET
 
Copyright © 2013-present The Baby Boon